Astăzi, a început asfaltarea primelor strazi din pachetul de 21 de artere din cartierele Munteni și Podeni a căror finanțare va fi asigurată, în cea mai mare parte, prin Programul „Anghel Saligny”.

Este vorba de General Cerchez și Ardeal, care vor fi urmate la asfaltare, în câteva zile, de străzile G.G. Ursu și Dumbrava Roșie.

„Cred că este un vis al tuturor bârlădenilor de a se asfalta în Munteni și Podeni, unde se știe cum arată străzile în prezent. Din acest motiv, eu, cu întreaga echipa de la nivelul Primăriei Bârlad, căreia îi mulțumesc pe aceasta cale, ne implicăm activ ca acest proiect să devină un vis împlinit. Asigur că tratăm cu toată seriozitatea acest proiect și voi depune toate eforturile pentru a-l vedea realizat, cât se poarte de repede! Este o investiție de circa 20,3 milioane lei, din care 18 milioane de lei îi primim prin Programul „Anghel Saligny” iar diferența o susținem din bugetul local“, a transmis primarul Dumitru Boroș.

Reamintim că cele 21 de străzi ce vor fi asfaltate au o lungime totală de peste 9 kilometri iar acestea sunt: Învățăturii, Simion Bărnuțiu, Ardeal, 1877, General Cerchez, G. G. Ursu, V. I. Popa, Iordache Gane, Virtuții, Lunei, Soarelui, Decebal, Grahilor, Mărășești, Dimitrie Cantemir, Dumbrava Roșie, Dochia, Băltărețului, Principatele Unite, Milcov și Traian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.