Astăzi, la Primăria Municipiului Bârlad s-a semnat contractul privind extinderea și modernizarea sistemului actual de semaforizare.

Valoarea proiectului este de peste 2.21 milioane lei. Acesta prevede instalare de semafoare și lucrări de construcții la noile sisteme de semaforizare din intersecțiile străzilor Hotin cu Lirei, Tudor Vladimirescu cu Gheorghe Doja, Epureanu cu Mihail Kogălniceanu și Gheorghe Roșca Codreanu, Siret cu Petru Rareș și Vasile Pârvan, precum și Cerbului cu 1 Decembrie.

Lucrări de modernizare se vor face la sistemele din intersecțiile Bulevardului Republicii cu străzile Vasile Pârvan, Siret, Nicolae Tonitza, G-ral Naumescu, Constantin Hamangiu, Marcel Guguianu, 1 Decembrie, Ștefan cel Mare, Nicolae Iorga și Primăverii, precum și la intersecția străzii 1 Decembrie cu strada Nicolae Bălcescu.

„Pentru optimizarea traficului și realizarea unei semaforizări conforme cu normele europene, cu sisteme moderne și rezistente în timp, vor fi instalate automnate de dirijare, care vor face facilă comunicarea semafoarelor între intersecții. Urmărim fluidizarea traficului și, evident, creșterea siguranței pietonilor și a celorlalți participanți la trafic”, a transmis primarul Dumitru Boroș.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.