Au fost finalizate lucrările de reabilitare la Spitalul de copii

Astăzi a avut loc recepția lucrărilor de reabilitare completă a Secției Pediatrie (fostul Spital de copii) a Spitalului „Elena Beldiman”. Prin urmare, clădirea își va relua activitatea în cel mai scurt timp.

Primarul Dumitru Boroș, prezent la fața locului, a declarat:

„Lucrările au durat mai mult decât ne-am fi dorit însă, din fericire, acum s-au terminat. Urmează ca personalul să își înceapă activitatea imediat ce saloanele și cabinetele de consultații vor fi amenajate. Trebuie spus că s-au realizat lucrări complexe în tot imobilul, pe toate nivelele și s-a lucrat la refacerea tuturor instalațiilor electrice, pe de o parte, dar și la reamenajarea interioarelor, anveloparea exteriorului și înlocuirea acoperișului. Această clădire este acum complet funcțională, iar investiția și-a atins obiectivul, și anume creșterea eficienței energetice, pentru care am primit o finanțare nerambursabilă, din fonduri europene, în valoare 4,5 milioane lei. La final de proiect, vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în finalizarea acestuia”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

La rândul lor, reprezentanții Spitalului „Elena Beldiman” au anunțat că vor începe mutarea secției în noua clădire chiar din cursul acestei săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.