refacere trotuare

Continuă refacerea trotuarelor Bârladului

În cadrul celui mai ambițios proiect de modernizare a Municipiului Bârlad, pe lângă lucrările ample de refacere a Bulevardului Epureanu și a străzii Vasile Pârvan, în paralel continuă lucrările de refacere a trotuarelor de pe Bulevardul Republicii.
Deja, pe ambele sensuri, au fost reabilitate, prin montaj de pavele și piste de biciclete, trotuarele de pe ambele sensuri de pe distanța Grădina zoo – Centru.
„Pe distanțe mari, trotuarele de pe Republicii se aflau într-o stare jalnică. Acum, deja se văd schimbările, mai ales că au apărut și primele piste de biciclete. În 2019, când cu bani din bugetul local am început refacerea trotuarelor de pe străzile care se intersectează cu Republicii, am spus că vrem ca această arteră cu trafic pietonal foarte ridicat să reprezinte o lucrare unitară și să facă legătura cu toate celelalte artere de pe stânga și de pe dreapta. Refacerea trutoarelor și amenajarea pistelor vor continua și de la Confecții spre sud, pe strada Tecuciului, până în zona Peco! În acest fel asigurăm o mobilitate urbană sporită, atât celor care folosesc bicicletele ca mijloc de deplasare, cât și pietonilor”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
De asemenea, în paralel cu lucrările de asfaltare desfășurate la nivelul așa-numitului „inel de mobilitate” (Bulevardul Epureanu – Nicolae Bălcescu – Dragoș Vodă – segment Mihai Eminescu – G-ral Vasile Milea – Mihai Viteazu – Col. Simionescu Sava – Ioan Popescu – Vasile Pârvan) continuă și cele de refacere a trotuarelor de pe aceste artere.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.