Sâmbătă, 𝟏𝟒 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐢̂𝐧 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 ”𝐕. 𝐈. 𝐏𝐨𝐩𝐚”, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝟏𝟎:𝟎𝟎 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐚 𝟏𝟔:𝟎𝟎, va avea loc 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐢, organizat de Primăria Bârlad, prin Direcția de Asistență Socială.
Părinții care au copii cu nevoi speciale, sau care suspectează la micuții lor au o problemă emoțională, de adaptare, de socializare, de integrare în colectiv, de relaționare, ori probleme de ordin fizic, sunt așteptați să-i cunoască pe toți cei din Bârlad care pot oferi sprijin sau îi pot ajuta să identifice soluțiile cele mai potrivite. De asemenea, bârlădenii care au prieteni, vecini, colegi sau cunoștințe cu copii aflați într-una din situațiile dificile menționate mai sus și nu știu cui să se adreseze, pot oferi o mână de ajutor atenționându-i asupra desfășurării acestui târg.
Vor avea ocazia de a cunoaște ONG-urile care oferă sprijin celor mai prețioși și vulnerabili membri ai comunității noastre, copiii.
”În zilele agitate și pline de provocări prin care trecem fiecare dintre noi, există momente în care comunitatea se unește. Unul dintre acestea este și 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐢 care, în opinia mea, reprezintă un loc în care se spun povești impresionante de viață, despre compasiune și curaj. De ce este important acest eveniment? Părinții au acces la informații despre serviciile sociale pentru copii și astfel, identifică resursele disponibile în Bârlad. Devenim, cu toții, mai conștienți de nevoile copiilor și putem informa, la rândul nostru, părinți și familii care au nevoie de sprijin pentru copiii lor. Târgul va găzdui și activități educative, inclusiv jocuri interactive pentru copii”, a precizat Ana-Maria Vintilă, viceprimarul municipiului Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.