De astăzi, constructorul care face lucrări în cadrul proiectului de Mobilitate Urbană, a început refacerea trotuarului de pe Bulevardul Republicii, pe segmentul fostul Magazin General – fostul Magazin al Tineretului, precum și pe strada Fagului (Zona CEC – Hala Centrală).

„Întrucât aici se vor face lucrări ample, care presupun redefinirea zonelor vizate iar acestea sunt probabil cel mai intens circulate din oraș, facem apel la pietonii care merg la piața centrală să respecte rutele ocolitoare. Totodată, apelăm și la răbdarea și înțelegerea agenților economici din zona lucrărilor, pe care îi asigurăm că se vor face toate eforturile necesare pentru ca activitatea să le fie afectată un timp cât se poate de scurt. Se va interveni cu utilaje mai multe, motiv pentru care accesul pietonal va fi interzis, pentru a preveni orice eventuale neplăceri „, a anunțat primarul Dumitru Boroș.

Lucrările demarate astăzi prevăd pavajul cu plăci de granit, amenajarea de spații verzi și reamenajarea trotuarului din fața fostului Magazin al Tineretului.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.