Primăria Municipiului Bârlad

 ANUNŢ IMPORTANT!

 Primăria Municipiului Bârlad vă informează următoarele:

– instalaţia de alimentare cu energie electrică, a puţului forat situat pe strada Vasile Pârvan, nr. 80, bl. E 5, în fața scării B (Zona „Turcu”), a fost vandalizată în mod repetat;

– Primăria Municipiului Bârlad are încheiat contract cu Delgaz Grid SA, pentru energie electrică iar consumul aferent este plătit de către municipalitate, NU de locatarii blocului;

– în cazul în care instalaţia de alimentare va mai fi vanadalizată, puţul va rămâne nefuncţional până la identificarea, de către organele abilitate, a celor care produc distrugeri ale unor bunuri care nu le aparțin!

 – de asemenea, facem apel la toți cetățenii municipiului să sesizeze orice distrugere a bunuilor publice, indiferent de locul în care se află amplasate acestea, la numărul de telefon 0335.408.707.

Reamintim că, de la mobilierul stradal și până la florile și copacii plantați în oraș, toate reprezintă bunuri publice care au fost achiziționate și sunt întreținute din banii bârlădenilor!

 Mulțumim pentru înțelegere!

1 COMENTARIU

  1. Comunitarii ce pîndesc , cum e Stafie care toarnă colegii că asa vrea Chelaru iar el cu minte de crocodil se supune, poruncile se resoecta dar Dumnezeu nu permite sa le încalci dl.Stafie , a mai fost unul care era zmeu si la luat cu elicopterul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.