La sfârșitul acestei săptămâni, Primăria și Consiliul Local Bârlad vă invită la cea de a doua ediție a Turneului ”Cupa Bârlad” la tenis de masă.

Timp de trei zile, de vineri, 19 ianuarie, și până duminică, 21 ianuarie, pasionații de tenis de masă sunt așteptați la sala de sport a Școlii gimnaziale ”Episcop Iacov Antonovici”.

”Sper ca tenisul de masă, care a devenit sport olimpic în 1988, dar care la nivel mondial se joacă încă de la începutul anilor 1900, să fie îmbrățișat de tot mai mulți bârlădeni. Oricum la Bârlad este practicat de toate categoriile de vârstă, de la copii și până la persoanele vârstnice, motiv pentru care am pus umărul cu drag încă de anul trecut la oficializarea ideii de organizare a unei competiții. Turneul «Cupa Bârlad» la tenis de masă le dă ocazia tuturor pasionaților să-și pună în valoare talentul, dar să și admire performanțele celor mai experimentați care, din câte înțeleg, se vor înfrunta la masa de joc”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Detalii despre calendarul competiției, dar și despre modalitatea de participare pot fi regăsite pe afișul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.